XU100 endeksi 32 000 - 34 000 arasında dalgalanıyor, bir tarafa kırmadan her iki yönde tehlikeli...
XU100 endeksi 32 000 - 34 000 arasında dalgalanıyor, bir tarafa kırmadan her iki yönde tehlikeli...
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
küçük portföy büyük portföy ne var yok long![]()
Benim 5 lik sistem saat 10,00 da sat verdi 850 den ardından 10 luk ve 15 likler sat dedi ama 20 ve 30 luklar fake gibi gösterdi bundan sonra belki sata düşerler
işsizlik datasıyla kısa pozisyon açanları sıkıştırabilirler yeniden 42 bin üzerine bir atakla..
ortalama destek olarak çalıştı,gösterge istifini bozmadı 600 puan düşüşte..
Shortum artık.Vob çok kötü oldu.Baskı var artık düşüş yönünde.Yazamıyorum daha byeee.Yoğunum.
büyük portföy longları 650 kapadım ecnebiler arttıkça vob artmıyor.
41750 üstünde yeniden bir 42000 denemesi gelebilir. ikili dibe benzer bir şey yapıyorlar.
Konu VOBiX tarafından (15.05.09 Saat 11:04 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri