Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
pambıkk.erken sinyal olayını abarttım..bu dedim nasılsa 700 de falan sat verir..ben 850 den az döner yapayım şort..netekim yaptım..fiyatta 700e düştü ama sistem gala sat vermdi..ballı days incorporationseni kötü etkilemek istiyorum da o açıdan...
Vadeli 30 endeks fiyatı nedir arkadaşlar göremiyorumda ?...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
lem iyice cılkını çıkardın işin.ben bekliyorum işlem filan yok.SAT vermeden bulaşmam abi neme lazım.ufak bir realizasyonda olabilir bu aşağı hareket.çarpılmaya niyetim yok haftanın son günü...
DAX a bak bize bak sapık bizimkiler kesinlikle.tecvüzcü coşkun efendi kalır bunların yanında![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
büyük portföyde 625 full alışları yazdım bekliyorum...
gökhancım 625i boyayı ver sana zahmet![]()
675 fil-at....+175
fdji deki sert hareket neden anlayan var mı
Satışlar aldatmaca gibi.
725 şortingen...portakallı ördek
5dk larda çanak oluşumu var gibi...bence...
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri