Hayret hiçkimse açıklanan ISC, GARAN, AKBANK bilançolarının yarına nasıl etki edeceğini tartışmıyor. Varsa yoksa FDOW...
Nasıl etkiler bilançolar????
Bir cacık etkilemez.Etkileyecek olan şey dow düşerken alanlar erken mi verecek yoksa geç mi verecekler.Yarın imkb kriz bittimi yoksa devam mı o soruya yanıt verebilir.Ama dow 8500 tepe olmalı.Bakalım ne olacak.Şimdi grafik falan filan bakmam da bu duruma göre üstte tepeler alçaldı.Altta dipler yükseldi.Ortasında 3 günden fazla zor durur bu piyasa.Görüşüm yükselip uzun bir çubuk aşağı.Moda oldu malum.Üzüldüğüm 42250 olduğunda oradan 1000 puanlık çubuk kaçırmışım ekranda değildim.O anın heyecanını bile yaşasam kazançtı benim için.Olmadı.
Yattım byeeeeeeeeeeeeee.
adamlara bahane lazım. Eh bilançolardan daha iyi bahane mi olur???
şimdiye kadar hiç pozisyon yazmadım hiç bir yerde zaten pekte aldıgım pozisyonlar kazandırmadı küLLin zarar indikatör arayanlara duyurulur müthiç ters de kalırımciddiyim şahitlerim var forumda
![]()
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
IMF masalına ek olarak TCMBnin ha bire indirdiği faizlerle bono tahvil portföylerinin iyi kar yazması bekleniyordu zaten. sorun şu ki açıklanan bilançoalrın ne akdarı alındı. Hepsi alındıysa artık yurtdışına biraz daha fazla bakarız. Yuhh be beklediğimizden iyi geldi derlerse biraz daha pozitif seyre devam ederiz.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
fdji düşecek sanki
pek sagla durmuyor
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
yuh o nasıl düşüştü öyle...
PY nin başka bahane bulması lazım şimdi yükseltmek için
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri