Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Longlara moral olsun KUTEROnun grafiğidir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
ben atmam..ispatı aşağıda...hele 3 kuruşluk bilgiyi, 5 kuruşa satmaya hiç kalkmam..
TCELL..Nakit temettu odemelerinin hissedarlarimiza dagitimina 18 Mayis 2009 tarihi itibariyle, fiziki hisse senetlerinin Merkezi Kayit Kurulusu A.S. ve saklamada yetkili araci kurumlar nezdinde kaydilestirilmesi sartiyla 2008 yili kar payi kuponlari karsiliginda ve 15 gun sureyle Finans Yatirim Menkul Degerler A.S.'nin Istanbul Genel Mudurluk, Ciftehavuzlar, Izmir ve Ankara subesi adreslerinde ayrica Merkezi Kayit Kurulusu A.S.'nin Suzer Plaza, Asker Ocagi Caddesi, No:15, Kat:2, 34367 Elmadag, Sisli/Istanbul adresinde baslanmasina, 2008 yilina ait Genel kurul tutanaklari ve hazirun cetveli ektedir."
cırcırım, hayalet casperim nerelerdesin... kendine acayip karizma avatar yapmışsın..![]()
zaten 1 tanesi vardı,,, sen 2 oldun,,,,,
senin gibi insanların olduğu yere yazmam ben,,,
siz burda geyiğe devam edin,,,, ben daha olgun insanların olduğu yer bulabilirim,,,,
1. yle atıştığım için bana 10 gün ceza veren editör, moderatöre sesleniyorum,,,,,
çifte standart vaaaaaaaaaaaaaar
vobix in engellemesi lazım,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ÇOK CİDDİ SÖYLÜYORUM
eğer bana sataştığın için seni engellemezlerse
bidaha da gelmem,,,, one minute,,, one minute
(ENGELLEMEZLER FALAN,,,,,, GÜLEREK AYRILAYIM BARİ,,,,,)
YARINA UZUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
44200 DEKİ TEPE NOKTAMI 46400 E ÇIKARARAK ARANIZDAN AYRILAYIM BARİ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, IMFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
VOBİX,,,, BENDEN SONRA GELENLERE DE SEN KAYAHAN SIN,,, SEN ATLASCEPKENLİSİN,,,, SEN ŞUSUN BUSUN DİYE UĞRAŞIR DURURSUNUZ ARTIK,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
NE DE OLSA BAŞKA İŞİN YOK,,,,,,,,,,,
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
fdji kıvama gelmiş...yukarı gitme potansiyelimizin yüksek olduğunu düşünüyorum sabaha kadar.
dfdji.jpg
Engin Günaydın'ın TEB reklamı ne güzel olmuş yawf. Burhan tiplemesi adamın doğasında var herhalde. Avrupa Yakası da 7 bölüm sonra tamamen bitiyormuş.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri