şş yükselsin DJI..Ağustos vadede neredeyse tepeden 3 parçe şortum...Haziran vadede ise 40650 longingen 1parçe..yüksle DJ endüstriyal yüksel
şş yükselsin DJI..Ağustos vadede neredeyse tepeden 3 parçe şortum...Haziran vadede ise 40650 longingen 1parçe..yüksle DJ endüstriyal yüksel
ne kıvrak bi köçekmiş bu VOBIX? yerinde duramıyor yafu kımıl kımıl![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Dov seans başı açılış 8300 görmüş direk kapanışa kadar 20 puan üst 30 puan alt yarında tekrar 8400 üstünde oluruz uzuna devam
selam arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.Umarım forumdaki arkadaşlardan vob da biraz tercübe edinirim
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
pazar günkü yorumum. hangi yerini öne cıkarıcağımı şaşırdım. bazen böyle tutturduğumda oluyor. ama genelde yanılıyorum.
endeks 41100 ün altında min. 40050 yi görüp tepki yaptı.
dow bu gece 8262 yi gördü.
dolar max. 1579 u gördü.
bundan sonrası için düşüncem. endeskin 39200 ü bu hafta görüp ordan tepki geleceğini düşünüyorum.
dowun 8180 ni yarın görmesini bekliyorum.
dolar ve altındaki yükselişinde yarın ve cuma devam edeceğini düşünüyorum.
gelecek haftaki yorumumu pazar günü yaparım inşallah.
herkese hayırlı kazançlar.
Konu matador38 tarafından (13.05.09 Saat 22:47 ) değiştirilmiştir.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
tamam rahat ol dert etme.ben tek kurumdan 25.000 kontrat satış yazarım 9:45 deki satış kademesine maksat dost bizi alışverişte görsün.yabancı değilsin
peki sen 25.000 kontratı tek kademede görsen bile 5.000 kontratı yine 16 kurumdan mı kapatacaksın? gerek var mı buna?
rakamlar uydurmasyondur.gerçekle ilgisi yoktur.geyik maksatlıdır.
YASAL UYARIMI da yaptım![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
evet 2 oldu,,,,istediği kadar araştırsın,,,,, ama hep yanlışları savunuyor,,,, insanları zan altında bırakıyor,,,,, bakalım vebalini nasıl ödeyecek,,,, öteki tarafa havale ediyorum,,,,,
birisinin burda,,, imzasında yazdığı gibi,,,,
3 kuruşuk adama 5 kuruşluk değeri verirsen aradaki 2 kuruşa satılırsın,,,
olay bu,,,,![]()
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
biz kapanırken FDOW 8.307 imiş...ona göre yaparız sabaha hesabı...
- - - -
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri