iyimserliğin kaynagı imf olabilir...eninde sonunda olacak gibi...şöyle vobda tavan görmeden bu trend bitmez...imf anlaşmalarının imzalandığı akşamın ertesi günü tavan olmuştur..(spotta %18 e ulaşan yükselişler oldu).
iyimserliğin kaynagı imf olabilir...eninde sonunda olacak gibi...şöyle vobda tavan görmeden bu trend bitmez...imf anlaşmalarının imzalandığı akşamın ertesi günü tavan olmuştur..(spotta %18 e ulaşan yükselişler oldu).
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Maç başlamış 1-1 bile olmuş. Ben görmeyeli BJKnin kadrosu baya bi değişmiş.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
son 1 haftadır altın yukarıya doğru hareketlendı
sebebı konusunda bılgısı oaln varmııı
Dün dov düşmemek için çaba harcıyordu bu günde yükselmemek için çaba sarfediyor bir alım gelse anında 8400 olacak.
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri