Abd'de perakende satıslar nısan'da % 0.4 azaldı (beklentı: % +0.1, oncekı: % -1.2)
-matrıks-
Abd'de perakende satıslar nısan'da % 0.4 azaldı (beklentı: % +0.1, oncekı: % -1.2)
-matrıks-
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Abd'de oto harıc perakende satıslar nısan'da % 0.5 azaldı (beklentı: % +0.2, oncekı: % -1)
-matrıks-
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
müthiş bir gün yafu...işte böyle...verin alın kıpraşsın piyasa![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
15 dk lık sata geçti
Full kısa devam anasını satayım...
425 long 475 short.Otelde 11 dolara internet kullanıyoruz ama hamdolsun 4000 ytl kazandırdı sürekli donuyor.Geceye full short.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Spotu 41000 e bekliyorum demiştim ilk senasta, şimdi belki spot 41000 vadeli tekrar dün gördüğü 40000 e gelir, full kısa devam....
sanko tekrar gözüme girdi, helal olsun adamlara
veriden önce kısaladık, veriden sonra 300 puanı görünce dayanamadım 600 e poz kapa girdim baktımki sağolsunlar o arada 1-2 saniye içinde demekki 550 yi görünce 600den değilde 550 den basmışlar benim emirleri gelde bu adamları övme
murat bey ve burak bey selam olsun sizlere![]()
müşteri her zaman haklıdır diyerekten artık matrikside getirsinler foreks zıkkımıyla olmuyor bu işler![]()
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri