dow kapanış tahminim 8353,16 dır.
dow kapanış tahminim 8353,16 dır.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
teşekkürler sn. selcuklu
ama 42125 den beri kısayım ve işlem yapmadım. piramitlemeleri saymassak. ilk işlemimi 39200 den yarı kısayı kapamakla yapmayı düşünüyorum. tabi yukardaki SL noktam yarın için 41100 dür. aksi halde 39200 leri beklerim. ama tüm gün ekran basında olsam trade yapardım kesin. belki böylesi daha hayırlı kimbilir.
ayrıca sizin yorum ve grafiklerinizi beğendiğimide söylemeden gecemem.
bende sizi tebrik ederim![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Bir varmış bir yokmuş. Evvel zaman içinde kalbur saman içinde. Krallıkların birinde üç karga yaşarmış. Aylardan Mayıs iken bu üç karga yanyana fotoğraf çektirmiş VOBda.
![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Bir uzakdoğu havası soliyim arkadaşlar.Yarına gidiyorum Taylanda.Hadi hayırlısı.Aldım bileti.Bi güzel görelim bakalım nasılmış şu egzotic şehirleri ile meşhur ülkeyi.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
dow tepecek gibi duruyor valla...kısayım ama şimdi baktım taban yapıyor...s&p f 916 geçmemeli yoksa...feci...
nasdaq yukarı çekiyor hepsini... niçin coşuyor acaba...
Allahım bu ne böyle. http://www.habertakimi.com/111893-Fa...rdunuz-mu.html kusacam fare kebap off offf.Kusacam.Tayland.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri