ben çok şükür paritelerde kazanıyorum işin sırrı çok basit herkes biliyor kaldıraçı düşük tutmak 1-400 falan kumar olur 50 yada 60 ı geçmeyin,
inanın demolar gibi olmuyor ama, çünkü demoda olmayan parayla tetris oynar gibi işlem yapmak adı üstünde oyun ilk olarak herhangi bir kurumdan hiç farketmez hangisi olduğu çünkü zaten kaybedeceksiniz5o usd ile hesap açın mümkün olduğunca o hesabı patlatmadan uzun süre yaşatmaya çalışın, 1-2 sefer böyle 50 dolarlık hesapları yaktıktan sonra tamam artık işlem yapma zamanım gelmiştir dediğinizde,
oanda'dan hesap açarsınız,tavsiye ederim trde hiç bir kurumla gerçek hesap açmayın tavsiye etmem. 50000 usd alt limitli hesap açabileceksinizducascopy tavsiye ederim.

paritelerde işlem yapan arkadaşlar, önerebileceğiniz bir kurum var mı ?
5o usd ile hesap açın mümkün olduğunca o hesabı patlatmadan uzun süre yaşatmaya çalışın, 1-2 sefer böyle 50 dolarlık hesapları yaktıktan sonra tamam artık işlem yapma zamanım gelmiştir dediğinizde,
Alıntı
Herkesin tarzı vardır.Full oynayana gelmez.Ben ama şunu söyliyim size 5 harekette 20 milyon dolar kaçırdım.1e200 kaldıraç.Açık ve net.fdow fdax usdjpy.Bunlardaki 3 hareket yapsam ki hep benim stoptan döndü.20 milyon dolar oluyormuşum.Ama hep full girersem tabi.20 olmasın 5 milyon dolar da yeter.
Öğrenin öğreninki hep yabancılar kazanır mantığına biz beraber darbe vuralım.Hep yabancılar kazanmaz.Piyasa kazanır.Yabancılardan da üstün milyar dolarlık yerliler var bu dünyada.

Yer imleri