ben uzun kaldım istemeyerek...çarpışırken kapamaya fırsat olmadı seans bitti..hayırlısı...
Konu Astatin tarafından (08.05.09 Saat 17:56 ) değiştirilmiştir.
Bu tavan beklentimi önümüzdeki hafta grafik destekli buraya yapmayı düşünüyorum zaten, ama haftayada IMF konusunda bi gelişme olurmu orası belli değil, herneyse, bence zaten IMF den para almamalı, kesin karşıyım bu düzene, taraftarlarınında adil bir ekonomik düzen istemediğini düşünüyorum, keseri kendine yontanlar IMF den para al diye hükümete şak şakj çılık yapıyorlar, kendileri ödemeyecekler ya bu borcu o yüzden IMF kredisini babalarının karşılıksız kredisi gibi düşünenlere karşıyımsaygılar...
Ya imf ile kestik ilişkileri para mara yok derlerse?İmf falan masal.Azıcık garanti ve akbanka bakan pazartesi şelale olacağını anlar.Ki dow uçtu 550 lere bize bastılar.Şelale var pazartesi.Bu arada güvenilmeyen kurum olmasın yazmıştı akşam cansalk arkadaşımız.Ben o kurumdan bugün 100 milyarın üstünde paramı 5 dakika içinde çektim.Kurumlar vobta sorun olmaz.Spk denetimleri çok sıkı.
vobda kurumlar hıssedekı gıbı degıl.yanı krum patronları ıstegı atı oynatamıo..o yuzden vob da her kurum aynı.cunku asıl patron burda vobaş..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
40.900 uzun ile hafta sonuna kaldık.
evet aynen öyle yaptım vallahi...sabah kendim histemle flatledim ben kapattım AL verdi 41.700 e gitti ama uymadım sinyale abd verisinden sonra ne yapacaklarını görmek istedim.verilerden sonrada geri bastılar.longlasaymışık geri SAT a döndüğünde -450 pıvan girecekmiş.SAT verince de aynen SHORTingen...
zarar olursa da bu SHORT tan en azından bugünkü 450 puan tokadı yemedim.bu da bir kazançtır
yani sözün özü SHORT SHORT SHORT![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
haftasonu flat ! herkese iyi haftasonları..
bu arada siteye girişte ve refresh yapmakta problem yaşıyorum..
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri