kısa devam...
40600-700 boyun çizgili 3-4 bin puanlık obomu oldu ne
kısa devam...
40600-700 boyun çizgili 3-4 bin puanlık obomu oldu ne
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Tepeler alçalıyor.
175 zort
arkadaşlar anlık pozisyonlarınızı yazmanızdan istifade ediyoruz ama genel beklentilerinizide yazsanızda sizin kadar hızlı işlem yapamayanlarda faydalansa. ne dersiniz hoş olmazmı?
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
her yeri kırmızı istiyorum.. şelale istiyorm......
henüz top çevrme aşamasındayız........
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
15 ve 60 alda ama sınırda..150 puan gibi eksi bar kapanışında sata geçerler..ama aldalar şu an..way canına
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
gelecek hafta vobda en azından 39000-500 seviyelerinin görülebileceği düşüncesiyle dün 42125 den beri kısayım. sıfır işlem.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
41000 ve altı olacaz kapanış.İnşallah.Full short.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri