pastada diğer kısmı %60 küsür uzunlamış ne iş acaba ?
pastada diğer kısmı %60 küsür uzunlamış ne iş acaba ?
mal işte böyle yedirilir...çıkarken...düşerken değil.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
VOB 2 haftada 3 rekor kırdı
Vadeli İşlemler Borsası'nda daha önce bir yılda gerçekleşen işlem hacmi artık bir günde yapılıyor
08 Mayıs 2009 Cuma, 14:08
Merkezi İzmir’de bulunan Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası’nın (VOB) işlem hacmi, 7 Mayıs Perşembe günü tarihinin en yüksek seviyesine çıktı. VOB’da bir günde gerçekleşen işlem hacmi, 2 milyar 246 milyon 833 bin TL'ye ulaştı. Bir önceki rekor, 30 Nisan 2009'da 2 milyar 198 milyon 483 bin TL ile kırılmıştı. VOB'dan yapılan yazılı açıklamada, bu rekorun, VOB’da 2009 yılı içinde kırılan üçüncü rekor olduğu belirtildi.
Toplam 8 kontratın işlem gördüğü VOB’da, toplam işlem hacmi rekoruna ek olarak, 2 milyar 99 milyon TL'lik işlem hacmi ile hisse senedi endeksi sözleşmelerinde de yeni bir rekor gerçekleştiği belirtelen açıklamada, 5 Mayıs 2009 tarihindeki 2 milyar 10 milyon liralık rekorun geçildiği vurgulandı.
Ayrıca VOB-İMKB 30 endeks sözleşmesinin en yakın vadesindeki toplam açık pozisyon sayısının da 225 bin 38 adet ile tarihinin en yüksek seviyesine ulaştığı kaydedildi.
YILLIK RAKAMLAR GÜNLÜK OLDU![]()
Foruma bile girmeyecem dedim ama sözümü tutamadım dayanamıyorum okuyorum ara ara ...
Çok güldüm bilmem sizde farkettinizmi fxci arkadaşımız ölecemmi ne demiş birileride teşekkür etmi![]()
allah gecinden versin ama teşekkür ölmesinemi hö ??!?!?!
Bugün, 14:19
fXci
Kardeşimiz
Ettiği Teşekkür: 913
317 Gönderisine 526 Kere Tesekkür Edildi
Durumu:
arkdaşlar son 1-2 gündür acayip neşeliyim hayrola ölecemmi ne
Larossıan (Bugün), Leblebi (Bugün)
tarım dışı verisi kaçtaydı arkadaşlar ?
650 long 625 short devam.
Ben de çoğu gönderiye teşekkür ederim onu atlamışım.Dur ediyim.![]()
Konu GOKHANFINDIK tarafından (08.05.09 Saat 14:43 ) değiştirilmiştir.
şort için acele etmemeli..sistemler hala alda.
bu araad saatlik sitemde önceki barda ala geçmiş..
Valla ben ölebilirde ,ölmeyebilide diye tereddütte kaldımda ondan katıldım.![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri