Ben bu maliyetle 45000 e kadar short kalırım.
Ben bu maliyetle 45000 e kadar short kalırım.
DAX a ne oldu be..veri meri ve geri mi va ryohusam
yurt dısı yuksek olmasa şelale şelale gibi ama yurt dısı tutuyor dax uçmaya başladı N oldu anlamadım yurt dışı çok yukseklere gıtmek ıstıyor
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
41250 duble çekip long..sistemli
öğleden sonra 42.000 i tekrar denememiz lazım.. 41,050 full uzun..![]()
Konu sazan tarafından (08.05.09 Saat 12:37 ) değiştirilmiştir.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
bide şu az muhteren çok gösterişli EFG piyasaya çıkarsa şenlik başlar ama eşlik etmediklerine göre hükümetden IMF olayı ters bize tiyosu aldılar kara kara düşünüyorlar gibi gözüküyor N dersin Gökhan![]()
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
43.200 SHORT lar 125 ve 250 den FLAT...
2.000 pıvan karı cebe atalım...
şu istihdam verisi zıkkımı bi gelsin hele...düşerse de sorun değil boş geçmedik en azından...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
kısa periyotlu sistemim halen al demediysede hazırlık aşamasında..
ancak yukarı yönlü marjın az olduğunu düşünüyorum ve gelebilecek al sinyalini pas geçicem..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri