kısa devam.. sıfır işlem........ umrumda olmaz bu hareketler...
kısa devam.. sıfır işlem........ umrumda olmaz bu hareketler...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Konu marakes tarafından (08.05.09 Saat 10:39 ) değiştirilmiştir.
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
çook feci şeyle rolacak...gibi hissdiyorum
tekrar hatırlatayım..trend diye bir şey var....DAX ve FDJ severlerin dikkatine...ayrışma diye de bir şey var..sistem al verene kadar şort devam
Konu Astatin tarafından (08.05.09 Saat 10:45 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
acaip hayvanlara benziiirler
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
her yükseliş short fırsatıdır
aaa aaaaa...bir kafke almaya gittim nolmuş yine öyle![]()
kısa da devam
vurun ayular vurun
gün sizin gününüz
ANNA cortta zaten biliyosunuz
emma 5 yaşındaki yavrısının şelale modda olduvunu solememiştim sanki.
beynime agrılar giriyorüü 5 yaşındaki yavrısı şelale moddan cıkarsa cok dalgalanır bura
Konu fXci tarafından (08.05.09 Saat 10:56 ) değiştirilmiştir.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri