http://www.haber7.com/haber/20090507...ve-iskence.php
ayrıntılar burda,konu çok basit değil ama iğrenç. vahşet katliam ......kelimeler yetersiz...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
tövbe yarabbim gece vakti ne oluyor sinir ağlarını kullanarak fx sistemi yapan ruslar varda
bizim sistemlerin ruhu var konuşup fırça bile atıyor, kuçu kuçunun ruhu sisteme kaçmış arada gidip geliyor![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Bu bir rituel sevgılı jerfın, anlamını tam bılmedıgım ıcın yorum yapmam ucuzluk olur, ama bu tür rituellerın geleneksel derın anlamları vardır, sadece onu bılırım.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
ben zannetmiyorumki bir kız alma gelin verme davasından 44 kişi öldürülsün toprak rantı vardır kesin. kız davasıda tuz biber, paranın gözü kör olsun bunu yapanalr birde akrabaymış ölen ve öldürülen akraba.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri