uf uffff dolara naptılar bötle unlimit..![]()
uf uffff dolara naptılar bötle unlimit..![]()
Konu SaNCaKTaR tarafından (07.05.09 Saat 13:40 ) değiştirilmiştir.
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
al sağa pambıkk..buda 60 dklık...ya nasılsa ben kullanamıyorum daha doğrusu kullanmayı beceremiyorum..bari bana bi faydası olsun...ilk başvuruda bulunan ilk 10 kişi içinden bana iskender ısmarlayana sistemin formülünü devredeyim diyorum..makinamdan da sileyimki acı vermesin...
![]()
[quote=Astatin;110383]al sağa pambıkk..buda 60 dklık...ya nasılsa ben kullanamıyorum daha doğrusu kullanmayı beceremiyorum..bari bana bi faydası olsun...ilk başvuruda bulunan ilk 10 kişi içinden bana iskender ısmarlayana sistemin formülünü devredeyim diyorum..makinamdan da sileyimki acı vermesin...
Uysana be Asti neden uymazsın hata kimdedir acep.Bu arada silme kazıt silersen yedekten bulursun gene sen.
Konu Larossıan tarafından (07.05.09 Saat 13:47 ) değiştirilmiştir.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Spot kötü açmalı düşmeliyiz.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
en azından ANNA nın 5 yaşındaki yavrısı mavi ralli bolgesinden cıksın emma halen ralli mod
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
43.550 şort .
Çok namıssız bunlar.5 dklık bi değdirde bi shortlayak bari shortlamadık demiyek şeref.....ler.
Konu Larossıan tarafından (07.05.09 Saat 13:58 ) değiştirilmiştir.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri