150 long 200 full short.
150 long 200 full short.
DYHOL üm %100 yaptı...vay anasına sayın seyirciler...ne kağıt seçmişim...diğer 30 kağıtları %40/60 prim yaptı...DYHOL %100...
vergi cezası kesildiğ günü hatırlıyorum millet panikle 0,43 e veriyordu...şu an 0,92...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Piyasayı takibedemiyorum, hastanelik odum dün ve 5 gün yatak istirahtliyim, fakat dayanamadım borsa yükselince dün fullediğim uzunlarla yola devam ediyorum..
Hedef seviyelerime yaklaştık, 43600 lerde duruma göre flat yada devam, yada terse dönmek için karar vereceğim, zor ama hasta halimlede olsa takibetmeye çalışıyorum...
Hayatta insanın sağlığı gibisi yok, herkese sağlıklı ve bol kazançlı günler dilerim....saygılar...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Baskı var diyecem ayıp olacak.Geçmiş olsun bull market.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (07.05.09 Saat 12:06 ) değiştirilmiştir.
Bu dalga tamamlandıktan sonra
muhtemelen ew ile bu dalgaya devasa bir x diyeceğiz
yok eğer bu dalga 1 olacaksa
3 ünü tahmin edemeyiz bile
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri