Bunlar ellerindeki malları eritene kadar çok git gel yaparız daha.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
bugün yaptığım en iyi iş 40800 den kısa kapamak oldu.
zaten bu seviyenin 1 kademe altı en düşük seviye olarak kaldı.ballıymışım..
yukarı deneme başarısızlıkla sonuçlanıp 200 puan zararla stop oldu..
41400 den yine kısayız ama çokta potansiyel içermiyor gibi şimdilik.
tabi dünkü gibi şok satış aklımda hala![]()
AL için ayrı sat için ayrı formülasyon kullanmak mantıklı fakat sadece alların performasnını görebilemk için pozsiyonu kapatırmak için bir sat formülü de girmek gerektiğinden yapılması biraz zor olur sanırım. Ama oluyorsa ve bilen varsa sevinirim.
Testlerde Aralık ve sonrasında iyi getiri sağlayan bir sistmein KAsım gibi trendli bir sistemde zarar yazdığını gördüğüm için bence olabildiğince uzun veri kullanılmalıdır. Ben maksimum terse kaldığı puan seviyesine ve ardışık zaarlı işlem sayısına dikak etmeye çalışıyorum.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
öncü göstergem dünkü 42 bin seviyelerinden önce düşmeye başlamıştı temposu azalsada sinsice gerilemeyi sürdürüyor halen..
yalnız ortalamaların bi üstüne bi altına gelip gittiğimiz için net yön tayini gerçekleştirilemiyor halen..
tam benim yazacağım şeydi.
aşağı gidişlerin isteksizliği resmen grafiklere yansıyor.
korelasyon yine long yönünde bozuldu.
sabahki 2 tane yeşil çubuğun hacmi, o saatten bu saate kadar olan kırmızı çubukların toplam hacminden fazla.
aşağı kademeler dolmadan, düşüş hacimleri artmadan fişi çekmezler.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Full short full long yeniden.Spot düşmüyor isc garan ve akbank sağlam gözüktü gözüme.
En güzeli 15 dklık sat verene kadar beklemek.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Dax yüzde 1 düşmüş imkb artı.Artmamız lazım.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri