NO MOST Asti![]()
NO MOST Asti![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
: buyrun..çizginin üstü al altı sat..çizgimi ne...TSF(80)...birde temel 1-2 indikatörü kullanıp filtre taktınızma sınır değerler için..al sana sistem
biraz basitcecik ama olsun...fikir versin diye
![]()
pariteler son çıkışı desteklemiyor, dow son dakikalarında sert satış yerse saşırmam,
gerçi bende hafiften ümidi kemeye başladım ama dow bugün düşmezse ne zaman düşecek??
buda; her ne kadar kendi kabul etmese de LAROS un MOST'u ile benim az önce verdiğin TSF i genetik çarprazlamaya tabi tutunca aha böyle bişey çıkıyor..Bazı durumlarda geç çalışıyor ama karlı işlem adeti zararlıdan fazla..yani az işlem az stressistem gazı vereyim foruma..çok zamandır sistem muhabbeti açılmadı...gökhan sevmeyecek bunu ama
![]()
Birde 5 dklık grafik Asti.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
biz kapanırken 0,18 + idi dow.
çok büyük bir değişim olmazsa sabaha etkisi olmaz gibi dow un.
asya ve future larda bi numara olacakmı bakalım?
asti MOST matrikste olan bir indikatör bildiğim kadarıyla.MACD benzeri bir görünümü var.
ama Larossian'ın sistemi metastock'ta.yani MOST olması pek mümkün gibi gelmedi bana.
MOST'un MS uygulaması var mı? ben yok diye biliyorum.varsa bana gönderir misin diyeceğim ama sende MS yok o zaman MOST un MS versiyonun olmasıda pek mimkin değil.yanılıyom mu asti?![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
yarın ayvayı yidik şortçular.öpcekler bizi yukarı GAP len...![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri