Ralli ralli ralliiiii![]()
Ralli ralli ralliiiii![]()
ben dedim ama aferin düşündüğüm gibi iş yapıyor PY...
herkes avucunu kaşıyor SHORT diye kolay mı yedirirler mi?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Allah belanı vere py
bir pozda artıdan zarara geçmek ne kadar kötü, bir önceki tepe stop noktam bekliyoruz.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Durun daha 1000 puanda gidip geliyoruz, görülen en yüksek seviyenin 2000-2500 puan altına gelmeden dönüş başladı diyemeyeceğiz...bu benim en önemli kriterlerimden biridir, saygılar....
41125 al-sistem teyitli lonklar 41725 den filatlnmıştır..fit-flat..iki toplantı arası 600 pointik...astatin seansı kapatır
Bugün ne gördük? 42050 en yüksek gördük, demekki 42050-2500=39550 aşağıya geçildiyse düşüşe oynamak doğru diyebileceğiz.. aksi durumda al sata ters düze devam, saygılar...
Uzman
yalnız şunu söyleyim o 5 dakkada 1000 pun ne demek bilirmisiniz
sonun başlangıcı demek![]()
- - - -
Yarın en yüksek ne görürsek -2500 yapıcam, bu çok basit bir sistemdir ama maalesef böyle işteyön ne tarafaysa o tersine tepeden yada dipden bu rakamı çıkarırım olur biter, bu kadar basittir
saygılar
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri