şimdide 600 puan anında yukarı yapsın![]()
şimdide 600 puan anında yukarı yapsın![]()
hale bak arkadaş, 36.250den 42.000e 3 günde gelmiş borsada milletin eli 41.200lerden shorta gitmiyor...
bu adamlar bu kadar mı güzel yapıyor bu işi yaw...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
işin tuhafı benim sistem kesin sat verir diye düşünüyordum ama hala sat vermedi meret.
41000-42000 arası yataya geçtiler, spot zorlandı galiba...tekrar yukarı hareket deneyecejkler sanırsam, TÜPRAŞ ı falan alıyolar...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
He heee, rallilerde silkelemeyi unutmuş yatırımcı, hatırlatacaklarsaygılar...
SAT vermedi hala sistemim...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
şuan bişey yok buradan yukarı dönerse 42500 cepte![]()
Tekrar uzuyolar, uzunları artırdım iyi oldusaygılar...
tekrar long iyi silkelendim
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
satışın devamı gelecektir diye düşünüyorum
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri