Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Gökhan Fındık senin paralarla fındık kırıyormuş öyle haberi düştü ajanslara.sell in may yapmış.Pazartesi çöküş var çöküş.1200 puan alttan short açma şerefi herkese nail olmaz.Muğla beautiful.Fındıks are beautiful.
Bu arada gurban sen bir anda nerden çıktın ya.Çok süper yorumların var.Özellikle eski yazıları kopyalama manyağı olmuşsun.Hele bi kardeşimiz ol kotan dolsun kopyalarsın.Meşhur olmaya çalışıyorsan başka yol seç usta.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (01.05.09 Saat 17:41 ) değiştirilmiştir.
şşşt atlascepkenli, senin bu avatar bana hiç yabancı gelmedi, şu anda dow ekside, bugünü düşerek kapar ve 8000 de tutunur sanırsam, bu vobda pozdaysan çok erken sevinmeye gelmez, helede böyle uzun ara verdiği günlerden sonra neler olacağı hiç belli olmaz diyorum...
Bu arada bugün bayram ve unutmadan bayramınızı kutlarımsaygılar....
Bende yazı tarzına takıldım zaten gökhan, ama dedim bu avatarı nerden bulacak? yada kullanmayı düşenecek? anlıyormusun
Herneyse, o veya başkası o kadarda önemli değil zaten, önemli olan yazdıklarına bakarsan iyi para kazanıyor olması, forumda bayaa ünlü olur bol bol teşekkür alır gibi geliyor bana....
forumlara göz gezdirdim .. ezici çoğunluk haziran vadede shortör .. normalde hiç merak etmezdim ...umrumda olmazdı ama ... bu pazartesi açılışını çok merak ediyorum ...![]()
vadelide poz yok uzun zamandan sonra hafta sonuna flatim .. hiç iyi olmuyor ..
dowda longum .... karlı stop yazılı ... iyi akşamlar ..
Konu selçuklu tarafından (01.05.09 Saat 18:49 ) değiştirilmiştir.
Kabine dışında kalan bakanlar
Kemal Unakıtan,
Mehmet Ali Şahin
Hilmi Güler
Hüseyin Çelik
Murat Başesğioğlu
Sait Yazıcıoğlu
Kürşat Tüzmen
Nazım Ekren
Görevlerini devam eden bakanlar şunlar:
Cemil çicek
Mehmet Aydın
Egemen bağış
Vecdi Gönül
Beşir Atalay
Recep Akdağ
Binalı Yıldırım
Mehdi Eker
Ertuğrul Günay
Veysel Eroğlu
Ekonomi koordinasyonu Ali Babacan'a verildi. Bankaların yönetimi de Ali Babacan'a bağlandı.
Başbakan Yardımcısı: Bülent Arınç
Devlet bakanları Hayati Yazıcı, Mehmet Aydın, Cevdet Yılmaz, Selma Aliye Kavaf, Zafer Çağlayan, Faruk Nafiz Özak, Faruk Çelik
Adalet Bakanı: Sadullah Ergin
Milli Eğitim Bakanı: Nimet Çubukçu
Dışişleri Bakanı:Ahmet Davutoğlu
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı: Nihat Ergun
Çalışma Bakanı ve Sosyal Güvenlik Bakanı: Ömer Dinçer
Enerji Bakanı: Taner Yıldız
Bayındırlık Bakanı:Mustafa Demir
Maliye Bakanı: Mehmet Şimşek
Görüldüğü üzere Mehmet Şimşek görev değişikliği ile yeni MALI YE bakanı olacakartık IMF ile ilgili en yetkili açıklamayı Ali Babacan dan duyucaz demektir...yav şimşek ne güzel çakıyordu, Babacan ne yapacak bakalım
, bir yetkilide değiştimiki? saygılar..
Bugün içimde durup dururken bi merak zuhur etti..Şimdi malum biliyosunuz sistem kullanmanın güzelliklerinden biri zararı hep makul yerde kesebilmek..O yüzden sistem kullanan birinin MC yemesi zor dehşet gap ler hariç...Yani acaba MC yemek nasıl bir duygu merak ediyorum vallaha..Heleki bir kaç tane yemek ...Arkadaşlar, misal ben 3 kere MC yemiş olsam 1 ay içinde, beni yine aranıza kabul edermiydinizyoksa beni dışlarmıydınız
dışlamazsınız umarım..
çünkü o zaman ben çeker giderim
kesinlikle başka bir nick alıp foruma dönmem yani
hayatta olmaz...
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri