Konu GOKHANFINDIK tarafından (30.04.09 Saat 09:16 ) değiştirilmiştir.
günaydınlar beyler, bu borsa belliydi en tepeden kapayıpta bir sonraki gün aşağı şelale beklenemezdi zaten tırsaklığımız işte![]()
satış sinyalini bekleyecez ama bugün kısalarda para yadirmez yatay bir gün geçiririz tahminime göre, bol kazançlar.
Demekki çok arttı short zamanı değilmiş.Dünkü gibi olacaz bugün de.Akşama flat de olabilirim.Hele şu 20 kağıdı alayım da.Hiç gıpraşmam ben bugün.En tepeden long da kazandırıyormuş demekki.
günaydın ... bol kazançlar ... .
Uyarıyorum bugün de düzeltmesiz gidecez ve bir iki iş gününde çökecez.
çok acaip alış baskısı var, imf işi olmuş bilin haber düşer yakında.
ama artık bu saatten sonra alış için geç. hatta bizim (benim değil ama benim sayılır)garanda yüklü malımız var,
dün öğlen satış yapacaklardı, cepten arayıp yarınada bakalım dedim,
bu sabahtan hepsi gidecek 3,30 gibi İşallah![]()
başladık yine. 100 puan geri gelmeden 41.000e.
hasbiiiiin!
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Günaydın herkese, benim gibi dünkü karları hesabına yansımayan var mı? Zarar olsa hemen yansıtırlardı...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
yürü be kim tutar..üstüne bide imf anlaşması yapıştır..b,rde dj %3 daha patlatsın...ula 3 hedefi 400000 5 hedefi 70000 diye geyik yapıyorduk ama ortalıkta ne geyik kaldı ne ayu...varsa yoksa boğa ve engerek..zaten boğa nın ğ sini kaldırınca oda BOA oluyo...oda bir yılan sonuçta..way be patron selçuklu..ne yılanmış beaaa
sıfır işlem 37.125 LONG devam...uzlaşacağız herhalde güniçi rüzgar dönmezse...
SHORT derse de basarız HAZİRAN'a...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
nisan vadede 40.400 görülürmü ?
Pehlivan Demek İmkb'de Kırkpınar Demektir
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri