37.125 LONG devam zıfır işlem...
37.125 LONG devam zıfır işlem...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Dow direnç aşılıyor.Aşılacak.Geceye de long.
genelde imf haberinden önce böyle hareketler olur..ama bakalım..
Süper alıyolar yaaa, baktım kaldım en sonunda full uzunladım, saygılar...
hazır ortam müsaitken imf şi yattı deselerde onuda aradan çıkartıp kurtulsak![]()
ahada 38775 kısa..
bu iyi olmuştur inşallah...
kısa kovalıyorum ya....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Ya şu ekran başına geçmemek lazımdır, saatte bi bakıcan böyle zamanlarda, ne biçim iş, yaslan arkana daha yeni geçmişiz bir evvelki tepeleri, daha bugün yaaaa, akşama kadar sabır etsek tamamdı ama, gitti 400 puan, ne biçim iş....
böyle günler çok bulunmaz sabahtan beri keyfini çıkartıyorum
yarın da devam eder diye umuyorum
DJI 8.190 ı aşarsa...herşey olabilir...uçadabilir ufak bir tepe yapıp çakıladabilir...
gece içün muhteşem bir dow analizi yaptım size![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
vade sonu şovu diye buna derim ben...vay anasını sayın seyirciler...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
38950 den tüm uzunlara veda..sat gelmezse flatim...sistem al da
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri