bende 250 den küllisini realize... biraz zaman istiyorum kendime kısa denemesi için düşünmek istiyorum![]()
bende 250 den küllisini realize... biraz zaman istiyorum kendime kısa denemesi için düşünmek istiyorum![]()
Bılkent unıversıtesınde ıkıncı canlı bomba yakalandı - ntv
bılkent unıversıtesınde ıkıncı canlı bomba yakalandı - ntv
-matrıks-
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Full short 275Benden sonra 275 te emir gitmedi çok az vardı.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (29.04.09 Saat 12:33 ) değiştirilmiştir.
selçuklu sardın başımıza bi yılan...![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
olayı ajite etmenın anlamı yok.ama provokatif eylemleri de görmezden gelmemek gerek..kısaca hepimiz aynı gemideyiz.ama nedense birileri bi şekilde taraf ve traflar olustrmak ıcn elnden gelenı yapıo.asıl kotu olan bu tuzaga düşürmek ıcn her yolu denemelerı..asker de bizim hukumet de bizim halk da bizim..bunları ayrı düşünmek sadece bize zarar verir.
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
ben şimdi kesin şekilde uyuyorum ve kafaya koydum abi dönmeyeceğim...hep sistemle devam...elimde 18/19 aylık data var 5/15 dk için hem test ettim hemde gözünen şöyle bi baktım...benim histemle yaptığım sistemin arkasından nal toplar sonucu çıkıyor...
akıllara zarar tradeler var ortada...hiç inmeden 10.000/12.000 dö pualık...normalde nefsimizin dayanmasına imkan yok buna...illaki bi yerde yeter der çıkarız.ya da güzelim trendi parça pinçik tradelerle mahvederiz.
o nedenle vazgeçmeyeceğim.toktalıyor ama TREND gelince fazlasıyla çıkaracağım ALLAHIN izniyle...şu an bu LONG lar karda ama belki para etmeyecek geri dönecek 400/500 pıvan kalacak.ama olsun.ya peşinden gelen sinyal soluksuz bir inişse...değme keyfime olur işte o zaman...
yani demem o ki asti...fantastik atrkasyonlara gerek yok.sen sistem konusunda oldukça iyisin.bin abi trene inme yafu...ters sinyal gelene kadar bekle.
evet bazen göz göre göre karların eriyor veya zarar oluşuyor ama olsun...mükafatı çekilenlere değer bence...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri