Sayfa 5754/13018 İlkİlk ... 475452545654570457445752575357545755575657645804585462546754 ... SonSon
156216 sonuçtan 69.037 ile 69.048 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    1.405
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.394
    Toplam Teşekkür
    771 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı cansalk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla komando olmakk onurdurr.
    ole bedellı falan hayalı kurmayın o iş bıttı.bugun yarın cıkar kokusu.tasarıyı gerı cekecekler.haberınız olsun.ben ast olarak yaptım sıırt tee aslanlarr gıbıı ıntıklaedee gıttım catısmayda.
    ole haybeden bedellı olmzaa rezıllık tabıkıı varr.hele hele uzun donem askersenn abaovvvvv kıı ne abovvvvvv bırdee sıırt sırnak gabar cudı cennet cehenmem vadısı botan kıyısı gezdınmıı o zaman anlarsınızz hayatııı .gozunuzun cayırııı acılırrrr.ne doww kalırr ne wobb esass oralardaaa yusuff unn vobuuu ))
    helal olsun

2. The Following User Says Thank You to traderx For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    72
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    436
    Toplam Teşekkür
    308 Yazısı Teşekkür aldı

ole bedellı falan hayalı kurmayın o iş bıttı.bugun yarın cıkar kokusu.tasarıyı gerı cekecekler.haberınız olsun.ben ast olarak yaptım sıırt tee aslanlarr gıbıı ıntıklaedee gıttım catısmayda.
    ole haybeden bedellı olmzaa rezıllık tabıkıı varr.hele hele uzun donem askersenn abaovvvvv kıı ne abovvvvvv bırdee sıırt sırnak gabar cudı cennet cehenmem vadısı botan kıyısı gezdınmıı o zaman anlarsınızz hayatııı .gozunuzun cayırııı acılırrrr.ne doww kalırr ne wobb esass oralardaaa yusuff unn vobuuu ))
    onurdur elbet..bizim arkadas komando oldu universite mezunu "niye okudukki olm uzun dönem olucaksak" diyor

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür
    1.547 Yazısı Teşekkür aldı

Kalbime sancı geldi.Hemşireeee.

Teşekkür Teşekkür 
    1.405
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.394
    Toplam Teşekkür
    771 Yazısı Teşekkür aldı

o işler ankara asalda bitiyor güya bilgisayar rasgele atıyormuş, hikaye, ona müdahele edebiliyorlar, kendim bizzat tel konuşmasına şahit oldum ankaradaki subayı tamam yaparız bişeyler dediğini duydum, sonradan izmir çıktı

Teşekkür Teşekkür 
    8
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    42
    Toplam Teşekkür
    28 Yazısı Teşekkür aldı

durunn daha bıtmedıııı.
    bırazz daha anlatayaımm.
    tım komutanıyım 14 askerım vardıı sıırtee.
    tamı tamına 36 saat ıntıkaldee bulundukk yanıı essekk gıbııı yurudukk.hadıı ben rutbelıyım cantamı falan kendım tasırdım o uzun donem erler allah hepsındenn razıı olsunn.cocuklar dag kecısı gıbıydıı.ayaklarıı yurumekten oyle bır sıser dı kıı .postal cıkmazdıı valla ayakatan. postallll
    hele hele ust bolgesı denılen yerdee gece eskı 10 15 eldee tufekk nobettesınn.kırımm ıtı gıbı tıtrersınnn.
    bakk o zaman stokastıkk nahh donerrrr.. fıbo yerlerdee ..olee dıptee bekler kalırsınn
    bunlarr ıyı gunler ıyııı
    sız en ıyısı okul bıtırın okull kısa donem yapmaya bakınn

7. The Following User Says Thank You to cansalk For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür

Böyle artı ol hergün eksi kapat.Eşşek gibi düşeceksin seni varya dow mayısta bana bir ev hediye etmezsen affetmem.Bunca emeklerimi boşuna çıkarma.Bir ev işyatırım hediye etti bir ev de deutschden bekliyorum.O özletti aktife 3 5 kademe cakmayı.

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

diyarbakırın ayazından tüm kısa dönem arkadaşların bile kulakları patlamıştı..5 ay çok zordu..hani beklentilerinizi yükseltmeyin diye yazıyorum..denetlemlerden önce tam techizatlı koşular,eğitim vs....gercekten askerlik yan yatma yeri değil...orada ne dow,ne borsa..tek gaye vardır...vazifenizi ifa edip,saglıklı şekilde dönmek...hele birde 6 saat uyumuşsanız Allaha şükredin..askere 20 yaşında gitmek lazım..30 dan sonra gidersen zor oluyor...

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür

durunn daha bıtmedıııı.
    bırazz daha anlatayaımm.
    tım komutanıyım 14 askerım vardıı sıırtee.
    tamı tamına 36 saat ıntıkaldee bulundukk yanıı essekk gıbııı yurudukk.hadıı ben rutbelıyım cantamı falan kendım tasırdım o uzun donem erler allah hepsındenn razıı olsunn.cocuklar dag kecısı gıbıydıı.ayaklarıı yurumekten oyle bır sıser dı kıı .postal cıkmazdıı valla ayakatan. postallll
    hele hele ust bolgesı denılen yerdee gece eskı 10 15 eldee tufekk nobettesınn.kırımm ıtı gıbı tıtrersınnn.
    bakk o zaman stokastıkk nahh donerrrr.. fıbo yerlerdee ..olee dıptee bekler kalırsınn
    bunlarr ıyı gunler ıyııı
    sız en ıyısı okul bıtırın okull kısa donem yapmaya bakınn
    Doktorrrr.

Teşekkür Teşekkür 
    1.405
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.394
    Toplam Teşekkür
    771 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı traderx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla dowa pek bakmadım ama eurusd bozunca dowda satış yiyor şuanda parite çıkış gücünü kaybetmeye başladı gibi bu ayulara yarar dowasatış getirir...
    ah işte paritede geberdi(1,3136)dowda geberdi(eksiye geçti)

her şey tecrübe

Teşekkür Teşekkür 
    72
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    436
    Toplam Teşekkür
    308 Yazısı Teşekkür aldı

euro/yene çaktım bakalım o da bize vericekmi mama..

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür

Alıntı furkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    euro/yene çaktım bakalım o da bize vericekmi mama..
    Gündüz bizim paraları alıyorsun gece de gavurlarımı kırpıyon.

Teşekkür Teşekkür 
    8
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    42
    Toplam Teşekkür
    28 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı furkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onurdur elbet..bizim arkadas komando oldu universite mezunu "niye okudukki olm uzun dönem olucaksak" diyor
    uzun donem dedıgın universıte mezunu ısen astegmen olurr krall gıbıı olursunnn kralll.
    yedıgın onundee yemedıgınn arkanda...
    duş un ayrı tuvaletın ayrı yemegın bıle porselen tabaktaa dha ne olsunn.canın mı sıkıldıı gec mutfaga askere sucukluu yumurtaa yaptırr..

ama olee torpıll falann ruyaaa ruyaaaa hemdeee delıklıı ruya
    olee ankaradan falann hıkayee.ancak o bılgısayarın basında kıı kısıyıı bulacaksında olee o da subay değill astsubay.o da korkudan hıc bır sey yapamazz.işterse krall olsunn
    kralllllllll

kep le bot arasına sıkıstırdılarmıııııı 2 gece uyuymazsın strestennnnn))

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)