full lönk.
full lönk.
Bu hareketin en az 35500 ü var ordan uzunlarsınız pahalı almayın![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ne beklentiymiş be aylardır, tecrübelere bir yenisi daha eklendi, beklentiler üzerinden uzun süre geçtikçe gerçeğe dönüşmezse ters teper diye biliriz ama Maşallah geçen seneden beri imf den ümidi kesmeyip, bu konuya ilişkin her olumsuz haberde 300-500 puan satış her olumlu haberde 2000-3000 alış, bu piyasada kitabi bilgilerin hikaye olduğunu bir kez daha gördük, yoksa şimdiye kadar kaç sefer darbe yemesi gerekirdi bu piyasanın.
fdax 1.5 eksi iken vob 850 idi.Şimdi 2.78 iken vob 900.Alacaklar mı ne.Dökme beni py.
DSÖ alarm seviyesini en yüksek üçüncü seviyeye çıkardı. İspanya'da da domuz gribi vakası tespit edildi, Yunanistan alarma geçti. Salgın artık Türkiye'nin de daha yakınında. Sağlık Bakanlığı da Türkiye'de alınacak önlemleri açıkladı ve "Türkiye birinci derece tehlike altında değil" dedi.
kriz gibi teğet geçecekse domuz gribi ayvayı yedik walla![]()
yok ya bizi etkilemez İşallah domuz etini ben en son, yanlış hatırlamıyorsam afyon kütahya izmir yol ayrımındaki özdilekte görmüştüm, domuz ürünlerine gülümseyen bir küçük domuz işareti koymak suretiyle sempatik hale getirmeye çalışmışlardı, başkada yok.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şimdi anlaştık imf ile 50 milyar doları da alın güle güle kullanın diyorlarmış.Nasıl uyarmı?
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri