Şu altın meseleside ilginç oldu, çin altın almaya devam ediyormuş kasasınaama bi gariplik var, henüz elindeki altın 1000 tonu yeni geçmiş, bilmem haber yalan bi haber bilmem doğru, ama bana çok az geldi rakam, hedefleride 4000-5000 tona kadar alım yapmakmışda mışmış...
Kardeşim ABD kasasında 135000 ton altın tutuyor, herbiri 1000 tonluk odalarda, kale gibi biyer, binası öyle zaten, demekki çin daha yolun çok başında, evet dolar rezervi 2 trilyon olmuş ama, bu hızla altın alacaksa işi zor bence, sanırım önümüzdeki biriki ay içinde bu konu piyasaları hareketlendireceğe benzer, eğer agresif alımlara geçerse altının fiyatı yukarı zıplayarak harekete geçer ve dirençlerini aşmasıyla tarihi zirvelere tırmanışa geçebilir...hatırlarsanız kaç aydan beridir diyordum zaten, altın 6. aydan sonra zirveye 2000 dolarlara doğru tırmanışa geçer diye, bu tırmanışın seebide ortaya çıkmaya başladı sanırım, dikkatli olmalı...hiçbişey sebepsiz ve durduk yere olmuyor değilmi? .... saygılar..
Haydin iyi geceler size.Bunlar yine imf ile önümüzdeki haftalarda anlaşacaz falan diyorlar.Kuzucuklarım herkes yesin ben yemeyecem.Bu imf işi bu kadar uzadı ise anlaşsalar bile piyasa cılkını çıkarttılar.Güveni zedelediler epey.Tayyip baba demedin mi yılbaşına yetişecek.Tayyip baba demedin mi seçime kadar olacak.Tayyip baba demedin mi seçim akabinde anlaşacaz.Siz böyle sermaye piyasaları ile oynamaya devam et.Tokadı yapıştırırlar yakında ülkemize.Böyle dansözlüğün sonu hep kriz olmuştur.Güven verecem diye içine ettiniz piyasanın.Belirsizlik yaptınız 8 9 aydır.Millet gece pozisyon alamıyor korkusuna.
60 Dk grafik dow future.7940 altında saatlik kapanış olmadığı müddetçe sorun yok. Eğer saatlik kapanış bu seviyenin altında olursa yeni kanal bakacağız.
Konu AMON RA tarafından (27.04.09 Saat 02:16 ) değiştirilmiştir.
Tüh nikkei eksi olmuş.Pehh.Full dolar long korunur bugün.Günaydın herkese.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Fdov 5 dakikalık grafik te oluşan uyumsuzluk..
![]()
Konu Leblebi tarafından (27.04.09 Saat 08:47 ) değiştirilmiştir.
way canınastres testinden bi cacık olmayacğını biliyorduk da, bozulmaya yüz tutan IMF hikayesi turşusunun hala sallanacağına emin olamadık...risk almadık fit flatladık...mevcut manzarada şortcular gayet şanslı görünüyor...fdj chokingen, strest testi finito, imf yaz tahtaya belki haftaya ve RTE Obamaya da one minit olmasa bile van sekınd demiş gibi... ama bir bug varki oda vadesonu olayıdır..filmler boldur..bu
IMF hikayesini gündemde tutmaya devam ederek ve yani sonuçlandırmayarak, "yetkili açıklamaları", " sıcak gelişmeler", "anlaşma noktasına yakın olmalar" vurgularıyla trilyonları iç eden "etkili" "yetkili" ve onların ortakyaşarı olan güruh u da Allah bildiği gibi yapsın diyorum..
Yahu arkadaş, bu ülkede bilmem kaç sene önce hükümetin devamı-devam etmemesi ile ilgili çete v.b. açıklamalar yapıyor ve piyasaları etkiliyor diye cümle medya bir parti liderine saldırmıyor muydu? (13 yıl sonra adam haklı çıktı ayrı konu)...eeee bu manipülasyona niye kimsenin gıkı çıkmıyor ? eyy gidi eyyyyyy...
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri