arkadaşlar metastovkta profitunity adlı bi sistem var inceleme sansınız oldu muu?
şimdi baktım her tarafında ref + lar var, şifresiini kırmak için de baya uraşmıştım bu da kolpa çıktı![]()
gecenlerde bir sistem test ediyordum..test yaparken baktım dört ay için( -120.000 )rakamlat geçiyor..madem bu kadar eksi oluyor,bende al-sat komutlarını değiştirdim....bu sefer oldu +120.000 kar....ama bu kadar kar anlamlı gelmedi...meger ki -1 yerine artı 1 koymuşum...oklar sürekli yer değiştiriyor...at çöpe...
hexen bizi diskoya götür
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
evet guzel bi sesiteme benziyor, ayıptır solemesi şifresini kırdım
ama al satları ref + larla dolu ozel mesaj hakkım gelsin isteyenlere şifresini yollarım yada msnden veririm alenen vermek olmaz![]()
24/04 13:27 *ERDOĞAN'IN, KABİNEDE BİRKAÇ GÜN İÇİNDE DEĞİŞİKLİK AÇIKLAMASI BEKLENİYOR-CNBC-E Haberin devamı...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri