Ben gece kesin longum.Gün içi short olsam da gece long zamanı.Dün gece 7800 füşmeli idi dowda.Düşmedi long time.
Ben gece kesin longum.Gün içi short olsam da gece long zamanı.Dün gece 7800 füşmeli idi dowda.Düşmedi long time.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (24.04.09 Saat 12:23 ) değiştirilmiştir.
halil kısacılar destek oluyor![]()
36.925 short cover. yemek vakti.
rahat rahat bi yemek yiyelim. akabinde bakarız..
herkese afiyet olsun.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
kavak modu aktif olursa herkese benden ıhlamur![]()
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
fiyat-gösterge uyumsuzluklarına rağmen ortalamaların üzerindeki seyir devam ediyor..
36600 seviyesi hem kısa hem orta vade açısından önemli hale gelmiş.
bu seviye altında kısa açılır bence ancak imf-sınır kapısı vs beklentilerinin yanında vade sonuna yaklaşmamızda yukarı iştahın bi müddet daha devam edeceğine işaret ediyor..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
imkb-vob-forex diye sınıflar varya
anladığım kadarıyla en başa en temele beygir yarışını koymak gerek, şöyle;
beygir yarışı-imkb-vob-forex
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri