Aramızda bir arkadaşın tek a ylar ve çift aylar istatistiği vardı çift aylar ve nisan için bir öngörüsü varmıydı? Kimdi o arkadaş hatırlayamadım![]()
Aramızda bir arkadaşın tek a ylar ve çift aylar istatistiği vardı çift aylar ve nisan için bir öngörüsü varmıydı? Kimdi o arkadaş hatırlayamadım![]()
bu hacimle gömme pek olası degıl bugun yatay yukarı daha olası..amcalar tatilde çıraklar ve bı tane başlarnda buyk le ıdare edıolar ortamı
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
parite 1.32 altndaydı sabah şimdi 1.33 e yaklaşmışş..burdakı hareketler de cok canavar
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Türkiyenin not arttırımı ihtimali bu ara ekonomi kulislerinde çok sık dillendiriliyor.IMF anlaşması ve ardından Türkiye'yi not arttırımı için pozitif incelemeye aldık diye bir haber gelse nasıl olur?
dün gece 3125 ten kısaları kapatıp uzunladım sonra 25 pip civarı karına vrdim,
içimden bir ses nasılsa 1 pip bir dolara geliyor, bırak kalsın uzunlar vur kafayı yat dedi ama parasından değilde rüyamda teknik analiz yaparım kesin uyku tutmaz diye kapatmıştım 150 pip daha yapmış meret![]()
tek-çift ay istatistiği mutlak değildir..ama genelde vadenin son 2 haftası sistemler çarpılıyordu..(belkide benim daha önceki 1. nesili sistemim çarpılıyordu)...
Full longg.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri