bence okşama hareketleri ama 37000 üstünde 5 dakkalık olarak 2-3 kapanış yaparsa, okşama mokşama dinlemem bende uzuna dönerim.
sabahta zaten 37000 e kadar gidebileceğini oraya kadar işlem yapmayacağımı yazmıştım.
bence okşama hareketleri ama 37000 üstünde 5 dakkalık olarak 2-3 kapanış yaparsa, okşama mokşama dinlemem bende uzuna dönerim.
sabahta zaten 37000 e kadar gidebileceğini oraya kadar işlem yapmayacağımı yazmıştım.
Isc falan 22 24 kalktığında shortları kapaymayıp inat eden kişi vobta batmaya mahkumdur.850 üstüne de çıktık.Spot tecrübesi olmadan vob oynayan da eninde sonunda zarar eder.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (24.04.09 Saat 11:05 ) değiştirilmiştir.
vob guncel grafik
![]()
Konu haguan tarafından (24.04.09 Saat 11:03 ) değiştirilmiştir.
artık APSD pek bişey ifade etmez.çünkü diğer vadeye taşınmalar başladı.yakın vade APSD -5.360 haziran +6.950...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
vadeli uzun devam ... gold kapandı ..gold düşer ama .. vadeli ile beraber zor oluyor .. akşam bakarım forexe ..helva yedirtmeyelim elin gavuruna . hahahhaha ..![]()
çarşamba hazıran vade apsd i neydi takip eden oldu mu acaba?
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Öyle hemen de ralli moduna girmemek lazım.Buralarda şöyle 3 5 saat durmamız lazım.Güçlenmek için.Ben neyim peki?050 den full short tabiki.![]()
36.950 short...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
660 MİLYON hacim imkb için çok az.Vobtaki hacim de az.Yükseliş biraz sankıncalı geldi bana.Gömme yapabilirler ustalara saygı kuşağı.
Konu abka tarafından (24.04.09 Saat 11:26 ) değiştirilmiştir.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri