Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Ayulardan bir gol yedik bir saat önce mutlu idim cuma sabahı yine mutlu olabilirim...
şimdi salı çarşambaya kadar düşüp 5(1)i tamamlasak.. ve 5(2) için çarşamba yukarı başlasak..(ee vade sonu ya.. şimdi EW sayarken ağaların pozlarını da düşünüyorum) haftaya cuma 5(2) yi bitirip 5(3) başlasak...
insaflıyım bak..efg yi düşünüp, vade sonuna göre sayım ayarladım ..![]()
3 4 saat önce iki gün rahat geçecekti belki boğalar için.Şimdi ise hep düşünceli geçecek.Bu arada çok önemli bir haber aldım az önce imf ile ilgili.Kaynak çokkkk sağlam.Eski kulağı kesiklerden.Manipülasyon falan yapmak istemiyorum.Yasak çünkü cuma günü şunu söyleyebilirim size piyasaya çok iyi veya çok kötü bir haber gelecek imf ile ilgili ben iyimi kötümü biliyorum ama kimseye cumaya kadar yazmayacam.Herkes çok dikkatli olsun.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri