Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
vobix bak sen dedin.. tepede tobomu olur diye...
karışmam ha...he heeee
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
SEYYAH ne diyon bu ANNA ZIESTENIM İŞİNE
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
geceye SHORT...sistem SHORT ben SHORT...AL-SAT larına müdahale etmiyorum.ne derse yapıyorum şindilik.fena gitmiyor ama belli olmaz b_ _a da sarabilir, ihya da edebilir...
gönlümden geçende SHORT kalmaktı.ne çıkarsa bahtımıza artık...
alsınlar dowu filanda alacak yerleri kalmasın onnan sonra ne varsa istifra etsin zoytarılar
%50/50 bence her iki yönede şans...en güzeli FLAT kalmaktı be![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
dow ve dax şu 2 günde çıkabildikleri kadar çıksınlar, cumaya nefesleri tükensin..
iyi tatiller herkese....
bu fdow saatlik uyumsuz olup döner aşagı diye kısa girdim...
yurtdışında yön için en güvendiğim göstergedir..fdowun saatliği...
birazdan pillerinin bitip dönmeleri lazım......
abartırlarsa uyumsuzluk kalmaz ortadada
normalde aşagı olması lazım fdowun buralardan....
tek tırstıgım dax tobo... o olmasaydı gözüm kapalı kısa girerdimde..
şimdi kısayım ama..rahat değilim.....
Konu mbm tarafından (22.04.09 Saat 17:25 ) değiştirilmiştir.
ben uzun girdim mbm ne yaptın ya kısamısın zararına bozdum kısayı ben...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri