Arkadaşlar vobix nikli arkadaş aniden kayboldu ondan önce farklı yorumlarıyla vob trader de ortadan aniden kayboldu bir haber varmı huylanmaya başladım.Yorumlarını özledik
Arkadaşlar vobix nikli arkadaş aniden kayboldu ondan önce farklı yorumlarıyla vob trader de ortadan aniden kayboldu bir haber varmı huylanmaya başladım.Yorumlarını özledik
uzun devaaaammmmmm
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
bu mery i alıcı yada satıcı tarafta gornce dırek ımf gelıyo aklıma paranoyak oldm heralde
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
1-spread çok açık.
2-başkaları için önemsiz olabilir ama benim için 1 pips bile çok önemli, bu durumlarda çok fazla N/A oluyor. 3 kere kritik noktada pozisyon açamadım, 1 kere çok kritik noktada pozisyon kapatamadım. açamamak hadi neyse de, kapatamadığım durumda 300 dolar zarar yazdım.
zaten bence en önemli iki şey. yoksa her işlemini kendileri yapan adamlar olarak aracı kurumlardan beklediğimiz başka ne var ki değil mi...
teşekkürler. ODL'yi bi araştırayım.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Konu abka tarafından (22.04.09 Saat 10:43 ) değiştirilmiştir.
wy canına...![]()
600 ortalaam ile şort devam..bu akşam tahminim DJI çöker..amma biz yarın tatilik..yani DJI nın bir değil iki gününü tahmin etmek lazım
...hahahaha
bugün 35500 falan kapaya da flat girdek bayrama..çocuklar gibi şen olsak..10-100-1000 baloncuk yutsak
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri