375 flst..way canına
don gömlek long..nede olsa yaz geliyor.. en kötü ihtimalle ,parkta yatarım
Konu mbm tarafından (21.04.09 Saat 16:46 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
yuh be..ben roketlerız dıyodum da benım roket ufak tı 500 puan yaptı 36 tabanı desek![]()
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
dowun kara pazartesini duman ettik şuraya bak vob %1 arttı, realizasyon bitti orta vade trend olan yükselişemi dönüyoruz nedir
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
36900 civarı kapanış çok şık olur teknik açıdan.
%50 kısa oldum. 375-650 arası satışlarım kademe kademe gidiyor
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Tamam, iyi alıyolar, fakat uzunlayamam, geceye uznda kalırım falan kötü olur, bu sebepten 37000 lere gelirse kısalamaya başlarım, yada aşırı alım bölgelerinde diyim, saygılar...
Geceleri pozda kalmak yok artık, hele hele uzunda, kısa kalırım ama uzun asla, saygılar....
yarın kesin short benden uyarması...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri