3 film birden'in, 2.sini dün izlemiştik.
bugün 3.sünü izleyeceğiz.
hee, matinalar devamlı mı yoksa hadi lem bu kadardı evlerinize mi derler onu da yarın anlarız gibime geliyor...![]()
3 film birden'in, 2.sini dün izlemiştik.
bugün 3.sünü izleyeceğiz.
hee, matinalar devamlı mı yoksa hadi lem bu kadardı evlerinize mi derler onu da yarın anlarız gibime geliyor...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
long....
destek ve dirençlerin psikolojik, tamamen dökme noktaları olduğunu düşünmekle birlikte, benim noktalarımı yazayım:
bana göre ilk destek 1,6545'tedır. orayı kırarsa 1,6465e kadar ineceği düşünülebilir.
ilk direnç 1,6755'tedir ki az bir farkla oradan döndüğü söylenebilir. 2. veya 3. denemede kırmayı başarırsa psikolojik direnç 1,7000'e kadar çıkar.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
sabah şu hareket için flatlayıp bekleyeyim diye düşünüyordum....ala gelene kadar....
yukarı tepecekler piyasalar diye........
beceremedik.......
uzun şimdilik.....36300.......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Full short.425 yeterli.
Dow 7860 geçsin ben uzunları kapatayım kahve sözüm geçerli
Bende dünkü short maliyetler 200 puan düşmüş.Artık istediği yere gidebilir.Hemen ralli nerde öyle.Borsaların dün beli kırıldı.Bugün de eksi kapayacaz.Full short devam.
fdow uyumsuz aşagı..verirler gibi.....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
36350 kısa o yüzden....
selam ... vay anasını hahahahha):
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri