Sayfa 5561/13018 İlkİlk ... 456150615461551155515559556055615562556355715611566160616561 ... SonSon
156216 sonuçtan 66.721 ile 66.732 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür
    4.538 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ço cici çoo bir o gaderde kibar...

abi ya sen ne zaman tıreyd etmeye başlayacaksın?hayır hatırlıyorum forumdaki ilk günlerinde çatır çatır uyuyordun anna ya...neden şimdi sürekli bekliyorsun?

sır değilse öğrenebilir miyim?bekle bekle güzelde abi beklemenin sonu yok.tamam kayıp yok ama karda yok...deel mi?

üstüne birde yataydaki zararla kaldık Alık alık bakma dönemindeyim aynı şeyardaki gibi

ahanda bu şeyardan beri flatım

biir bir yaşayorum
    alık alık bakayorum

Ziestenim destan yazayor.

Nerede o eski kazançlı günler
    Nerede gelecek kaygısı olmadan gecen zaman.

Artık kaygı duyma zamanı gelmiş
    Geleceğin akıbeti beyine yerleşmiş

Zor bundan sonra korkmadan pozisyon almak
    Güle oynaya tamamen sisteme uymak

Sisteme uymama kararı alındıysa artık
    Bil ki başlamıştır kazançlı günleri ,sen bakarken sisteme alık alık
    http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=56638
    Konu fXci tarafından (20.04.09 Saat 23:18 ) değiştirilmiştir.
    Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin

2. The Following 2 Users Say Thank You to fXci For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı mozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    spotta merril teyze dünyanın malını almış gene (11,5 milyon lotçuk garan ), yarın imf haberi ısıtılabilir mutat olduğu üzere, imdi dow -289 puan yaptı , yarın sabah gap tahminim -275 olmadı -300 puandır dowun %7 düştüğü geceden kalan eski bir hesaba göre ne dersin seyyah
    ben LONG'um abi...profiterol sağolsun başka diyeceğim yoktur...

ANNA ya bakarken piyasayı unutmuşum (yahtın beni fXci)

şaka yapmıyorum vallahi LONG um...güniçi SHORT ta tuttu sistem ahşam LONG a çevirdi beni.çok gördüm beyle günneri şayet bi terslik olursa sazı elime alırım.artık kaşar olduk...şimdi sistemle LONG kaldım ama şuna eminimki ben bu gece HİSTEM ile de trade etsem günsonu %90 LONG kalacaktım...yiğit-yoğurt olayı...

FDAX dax spot kapanışına göre 4 puancık aşağıda kapattı...bence DAX ın kısa vadede (en azından yarın ilk seans için) satacağı bişeyi yoktur...

kısa vadede tekrar tepmesini bekliyorum piyasanın.ama bu tekrar UPTREND anlamında değil.yarın ufakta olsa bir geri alış bekliyorum.2000 pıvancık düştük 600/700 pıvan yukarı hareket bana ve benim kaçmama yeter.

haa düşüş devam mı ediyor.kolayı var STOP LONG tornistan SHORT

ne diyon abi LONG lar para yapar mı

DEVİR eyvah koptu gidiyor yükselişi bekliyormuş.valla işime gelir
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

4. The Following 2 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    958
    Toplam Teşekkür
    382 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben LONG'um abi...profiterol sağolsun başka diyeceğim yoktur...

ANNA ya bakarken piyasayı unutmuşum (yahtın beni fXci)

şaka yapmıyorum vallahi LONG um...güniçi SHORT ta tuttu sistem ahşam LONG a çevirdi beni.çok gördüm beyle günneri şayet bi terslik olursa sazı elime alırım.artık kaşar olduk...şimdi sistemle LONG kaldım ama şuna eminimki ben bu gece HİSTEM ile de trade etsem günsonu %90 LONG kalacaktım...yiğit-yoğurt olayı...

FDAX dax spot kapanışına göre 4 puancık aşağıda kapattı...bence DAX ın kısa vadede (en azından yarın ilk seans için) satacağı bişeyi yoktur...

kısa vadede tekrar tepmesini bekliyorum piyasanın.ama bu tekrar UPTREND anlamında değil.yarın ufakta olsa bir geri alış bekliyorum.2000 pıvancık düştük 600/700 pıvan yukarı hareket bana ve benim kaçmama yeter.

haa düşüş devam mı ediyor.kolayı var STOP LONG tornistan SHORT

ne diyon abi LONG lar para yapar mı

DEVİR eyvah koptu gidiyor yükselişi bekliyormuş.valla işime gelir
    31 den 58 e giderken borsa ya wxy diyordu geçmiş zamanda, yükseliş kalitesi diyordu, son dönemde ise ED saydı ED nin 3 ünde 4 tepkisine oynadı bakınız kendi yazıları hissenette, meğerse ED önceki tepede bitmişmiş, eğrisi doğrusuna denk geldi ne diyeyim, geceye long kalmanı ise grafiksel olarak anlayabilmem mümkün değil, 60 dakikada nefes almadan çaktılar saat 10-17 arası, amma ve de lakin burası borsa sabah çok vardır, ben şahsen imf yorumu bekliyorum bakanlarımızdan yarına

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    958
    Toplam Teşekkür
    382 Yazısı Teşekkür aldı

bu arada 2000 düştük 600/700 tepsin demesi kolayda, 1000-1500 daha düşüp 600 /700 teperse ne olacak, senin ortalama maliyet helva olmasın

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür
    1.547 Yazısı Teşekkür aldı

Borsa sert düşer herkese iyi geceler.Mayıs ayının sonuna kadar yavaş yavaş yedirecekler.İsterseniz yersiniz.İsterseniz siz de başkasına yedirirsiniz onlarla birlikte karar sizin.

8. The Following User Says Thank You to GOKHANFINDIK For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür

31 den 58 e giderken borsa ya wxy diyordu geçmiş zamanda, yükseliş kalitesi diyordu, son dönemde ise ED saydı ED nin 3 ünde 4 tepkisine oynadı bakınız kendi yazıları hissenette, meğerse ED önceki tepede bitmişmiş, eğrisi doğrusuna denk geldi ne diyeyim, geceye long kalmanı ise grafiksel olarak anlayabilmem mümkün değil, 60 dakikada nefes almadan çaktılar saat 10-17 arası, amma ve de lakin burası borsa sabah çok vardır, ben şahsen imf yorumu bekliyorum bakanlarımızdan yarına
    sn.DEVİR son zamanlarda enteresan yorumlar yapmaya başladı.bir tutarsızlık var.

bana bu yükseliş bir C gibi geliyor.A dalgası bir önceki 38.250 yükselişi.sankim yeni dip yapacağız bilmiyorum.zamanla daha netleşecek zaten.böyle düşünmemin en önemli nedeni zirveden gelen o heybetli düşüşün bir DİP yapmasını sağlayacak KORKU yu yaşamadı bence piyasa.şimdi mesela bir dönsek aşağı tüm olumsuzlukları hortlatırlar...yanılıyorda olabilirim tabii.sistem ne derse o artık

LONG kalma olayına gelince sorun değil.sistem kalacaksın dedi kaldık.patlarsa patlasın.geçmişte de zarar ettirmiş,GAP yemiş.tüm sermayenin 1/4 ünü kullanıyorum.FULL pozla işim olmaz.sabah şortla derse sistem şortlarım tekrar dön longla derse longlarım.15 dk lık olduğu için GAP ler hariç STOP ları can yakacak türden değil (150/200/300 puan).zaten GAP i de sistemle de olsa histemle de olsa yiyeceğin varsa yiyorsun.bunun tek çaresi FLAT kalmaktır.

yeni çalışman ilginç olmuş.geçmişte bahsetmiştin hatırlıyorum böyle bir olaydan.hayırlı olur inşallah...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -

10. The Following User Says Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür

bu arada 2000 düştük 600/700 tepsin demesi kolayda, 1000-1500 daha düşüp 600 /700 teperse ne olacak, senin ortalama maliyet helva olmasın
    o zamana gader beklemez abi sistem.ben en kötü ihtimalle yarın 2. 15 dk BAR da SHORT um.açılışta şortlamam açılışta verirse sinyali BAR ın dolmasını bekliyoruz el mecbır.SHORT yaptıktan sonra tekrar yukarı dönerse cüzi bir zararla 1 sonraki BAR da geri LONG um.yani eylede beylede PY kucakta

az daha modifikeyşına uğradı profiterol şindik daha iyi oldu...yürek hoplatan bazı tradeleri vardı (poz açıldıktan sonra -700/1000 terste bekleyip karla kapatma) artık bunları yaptırmayacak bana.

sistemin isimde manyak oldu be
    - - - -

12. The Following User Says Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kamaysa kama, regresyomn kanalıysa regresyonkanalı..olmuşa kulp kolay takılır

boğa bıçaklayacaz diye.......takoza demişiz kama

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boğa bıçaklayacaz diye.......takoza demişiz kama
    asti ben yannışnıkla boğa postu giydim ben çıkartana gader o pıçağı,kamayı,takozu,vites kutusunu her neyse kınından çıkartmasan olmaz mı he

pambığı mı hançerliyeceksin? yazıklar olsun sana
    - - - -

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

23 Nisan tatil ama siyaseten ilginç olaylar olabilir, 24 Nisan da ermeni tasarısına OBAMA ne diyecek, bu tarihlerdeki olaylara dikkat derim, piyasalar etkilenmez dememeli, sadeece dikkat etmeli saygılar...

16. The Following 2 Users Say Thank You to bull market For This Useful Post:

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür
    4.538 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı hexen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dow f 7960***7940 aşayasında 7820***7750 hedef eder. dikat olun

XU100 SPOT icun 29000 asayası yukselme devam icun risk eder cunki 27420 potans olur 29000 asayasında.

amma 29000 üstesinde kaldımı normal
    hexen baboşuda tebriks ederim 7960 altında 7820 .7750 e gider demişti hakiket şuki djf tam dediği yere geldi
    Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin

18. The Following User Says Thank You to fXci For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.525
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.643
    Toplam Teşekkür
    863 Yazısı Teşekkür aldı

günaydınlar iyi seanslar bol kazançlar..
    Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield

20. The Following 2 Users Say Thank You to marakes For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)