eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
aman aman, grafik falan atamıyorum, vazgeçtim...
Konu bull market tarafından (20.04.09 Saat 18:14 ) değiştirilmiştir.
sayın trader,
1. mesajın hiçbir tarafında kendi mesajımdır biye bir vurgu yok!
2. sanırım bu mesajı okuyan sizden başka herkes bunun bir yerden alıntı olduğunun farkında!
3. aps yi merak eden arkadaşlara yardımcı olmak maksadıyla bu mesaj gönderilmiştir, kahraman olmak gibi bir amaç yoktur!
4. bu açıdan bakarsanız ayıp birşey olmadığını görebilirsiniz!!
saygılar
dow 7990 leri geçmedikten sonra bugün yukarı falan hayal artık ona...
şu düşüşle nisan ayı performans 6000 oldu özlemişim voltaliteyi son 3 aydır
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
kamaysa kama, regresyomn kanalıysa regresyonkanalı..olmuşa kulp kolay takılır
![]()
ben olsam bir OBO yapardım ama bu şapşallar yapamaz ellerine yüzlerine bulaştırırlar
FDJI 60 dk...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
resmi sitenin yalancısıyım
http://www.imkb.gov.tr/piyasalar/tatil.htm
bu sistem olayları beni çok yordu..aşağıda al sinyali çalışmamın final hali var. şimdi bir de bunun sat ını yazmak lazım..elinde en az bunun kadar başarılı sat formülü olan varsa bu formülleri çiftleştirelim..lakin sinyalimiz golden retrivır cinsidir, seçicidir![]()
(iyi de, al sat formülleri simetrik olmalı aynı yerdern türemeli aksi takdirde facia olur her iki formülün tanımlamadığı koşul alanında kayıplar olur diyen ilk 3 kişiyi kurşuna dizerim !!! ona göre) pammmbııkkkkkkkkk
![]()
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri