Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
vay sankonun içine....36525 den tüm kısaları kapatmak için aktif emir verdim..ama malesef emir kayboldu..ne gercekleşmede var nede pasifde...bana 100 puana mal oldu..40 kontrata eder 400 milyon..çıldırdıyor son zamanlarda..
dolar accük daha yükselsin, ödünç aldığım sopayla ben bekliyorum orda şimdi de. şimdilik dolar flat.
endeks flat.
USD/NOK flat.
GBP/USD flat.
anaa herşey flat olmuşuz bea. olmadı bu bi garip hissettim bak şimdi.
iliklerimize işlemiş pozisyonda olmak.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
altındaki yükselişin ilk 2 çıbığıdır bu bak Selçuklu.
aha da yazdım bıraya.
biraz çekilme, ve sonrasında lineer, düzgün bi yükseliş.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
psikoloji nasıl değişiyor yaw...cuma gününe kadar uçuyoruz kaçıyoruz modundaydı piyasa şimdi de veriyoruz çakıyoruz modunda.
trader psikolojisi üniversitelerde okutulmalı
bukalemun gibi renkten renge longtan şorta şorttan longa dönüyor![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
göstergeler yine uyumsuzlaştı, 800-900 lere kadar götürecekler heralde
kısa devam.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri