Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
FNY dışında alan neredeyse yok...herkes shortluyor.pastanın SHORT diğer tarafı felaket yine.
aziz mübarek gün yine mi doğrayacaklar yine mi ayı kanı akıtacaklar acaba?izleyelim bakalım...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Angela ikna etti sonunda vobamayı elele verdiler kırlarda koşuyolar!Amanin Sarkozi de peşlerinde. FSPX güzelleşmeye başladı.
Konu AMON RA tarafından (17.04.09 Saat 12:57 ) değiştirilmiştir.
37875 uyumsuzluklara binaen kısa yaptım..ama sistem al da..umarım arkadan sistem bana uyar..
Konu abka tarafından (17.04.09 Saat 13:04 ) değiştirilmiştir.
bugun citinin bilançosu var
saatini bilen varmı
burdan kısaldım
ama piyasa yukarı bakıyor
gelınce bılanco 38 calısr heralde az yada cok
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
ekranı aktaramadım..ama 1 nisandan sonra,ilk defa macd 30 daklıklarda uyumsuzluk var..bunu ciddiye alıyorum...en son yükselişte ,macd dönüş tepesi aşşağıda kalmış...
Konu abka tarafından (17.04.09 Saat 13:13 ) değiştirilmiştir.
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri