Bugün uçakta yer bulursam Kıbrısa gidiyorum.Pazartesi dönmeyi düşünüyorum.Kıbrıs pasaport istese gitmezdim.Yoksa avrupa ülkeleri almıyor sizi o pasaportla sonra.Bugün 6 gibi uçak varmış bakalım.Borsa artar bugün 38000 görülecek ve en tepeden kapatacaz ve gece de long girilmelidir.40 000 görecez.
Büyük emirlere kanmayın.Bu piyasada çok büyük paralar var.Öyle 2000 falan emirin modası geçti.Her emir yıkılır artık bu vobta.Ben önceden 400 500 emirle piyasanın panik olduğunu hatırlıyorum.Şimdi bitti o modalar.
Pasaportla da gitseniz Avrupaya yine gidebilirsiniz,sadece yunanistan kktcyi görünce kabul etmiyor,diğer yerlerde problem yok,ayrıca kktc gümrüğünde pasaportunuza damga istemezseniz başka bir giriş kağıdı damgalatıyorlar.ben gecen haftasonu ordaydım,hava mükemmeldi.
sabah bı yerde okudum nerde bılmıyorum hatrlmıyorum biri spot %3 yapmıycagına gore bugun de artı makas olr demıstıbızım agalar da onu okudu heralde
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Jerfin sen de benim gibi emlak kralımı olacaksın.![]()
sat dan en ufak işaret yok..hatta yeni al bile oluşuyor...(ilk al dan itibaren belli aralıklarla tekrar al veriyor)..grafiği akşam yapıştıracagım..
Bugün burada şölen var şölennnnnnn 38000 38500.Saat daha 12 25.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri