Gerçekten çok moralim bozuldu, aslında bi taraftan da seviniyorum çünkü daha geç farkedebilirdim. Sn marakes ben de anlamadım ama eminim ki açılan küçük pencerede success yazdı. Şimdi Gedik yatırımı aradım, biz bi araştıralım dediler klasik. Bence bişey çıkmayacak. Olan 350 puana oldu. Her işlemden sonra o zaman emirleri güncelle deyip bakmamız lazım.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
ayda 4.000 kontrata ,onbinde 1,5 in altında kom. (net1.575 vergisiyle) veren aracı kurum var mı..tek istediğim hızlı emir iletimi..sanko gibi duraklama,geç emir(15 sn sonra) istemiyorum...
Konu abka tarafından (15.04.09 Saat 19:49 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar o en son yazdıktan sonra elektrik gitti geceye 35600 den longum.Aynen öyle kaldı.Eğer elektrik gitmese alsata girerdi.Günü 1000 puan zarardan seans sonu 50 puan net kara geçirdim.Full long geceye.Bu gece sert artacak dow.Enorton baba İnşallah bozmamışsındır longlarını.
tum foruma hayırlı aksamlar dun uzuncuları yıprattılar yarın itibari ile kısacıları mc yaptırmaya baslarlar takas efg yuklu diger kısacılara ciddi ilaveler yapıldı bugun
dow ve sabah dji olumlu olursa gaplı acılıs 37100 gibi 40000 yolculugu baslayabilir
sahsi dusuncem olup kendimi baglar herkese selamlar
FDJI her yere ayar veriyor
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri