36475 uzun kapattım..flatim..rahat bir gün istedim..herkese iyi akşamlar..
36475 uzun kapattım..flatim..rahat bir gün istedim..herkese iyi akşamlar..
Konu abka tarafından (15.04.09 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir.
süper gündü keşke her gün böyle olsayarın yeni işyerime yeni ofisime geçeceğim umarım orda biraz huzurlu olurumda adamakıllı rahat rahat dinginlik içinde işlem yapabilirim
iyi akşamlar.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bugun de IMF den acıklama gelmesın haftasonu ankara'dayız diye, artık allah ne verdıyse, canlı bomba mı olurum, keskın nısancı mı orasını bılemem.
Gunluk hedefımın % 50 fazlasını gun ıcı elde ettığım ıcın yukselışı sadece ızlemekle yetındım![]()
matriks de n dow akışı kesildi..
Sizde de sorun varmı
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
gün sonu 10 dakikada kolu gövdeye yakın yerden kesmemize rağmen + kapattık günü neyse ki.
son 10 dakikaya kadar muhteşem dediğimiz bir günü ehh'e çeviren o köpekbalıklarına selam olsun...
iyi akşamlar...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Arkadaşlar herkese merhaba, bugün iki kez e-broker dan emir göndermeme rağmen gitmedi. Bu bana ilk kez oluyor. Başına daha önce böyle bişey gelen var mı? Hele ikincisinde acayip zarar ettim . 35800 den long emir gönderdim, daha sonra pozisyonuma bi baktım hala kısayım 35975 ten alabildim. 350 puan zararım var![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
aynısı bana 3 kere oldu..y oguluktan mıdır nedır bılmem oyuzden epy zararlı ıslem yptm.aksi gibi sıstem dondgunda n emır gıdıp gıtmedgını de guncellıyemıosun.yanlız orda şöle bı püf noktası var.benım ıslemlerde yanı gtmeyenlerde emrı verdıkten sonra bı emır ıletılmstr seklınde bı kutucuk cıkardı bu gıtmeyen emırlerde o kutu yazısız boş olarak çıktı ben de 2.emir de uyanabıldm..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri