Konu mozkan tarafından (14.04.09 Saat 21:56 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Asti avatar nasıl![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
doğrudur..ama bunlar hemen hergün olan şeyler..sonuçta piyasa nın aklı vardır...36800 ler cihetine 3 huruç harekatı ve en düşüğe yakın kapanış ve rekor hacim...tek tek olaylar belirttiğin gibi olsa da, toplamda bunun bir adı olmalı...son veya başlangıçtrendler büyük hacimlerle başlar ve biter hikayesi
herhangi bir gün olsa korkmam zaten.kaç kere bunun sabah füçurları vaar diyen de benim.
ama bugün %-0,50 üzerinde bir kapanış yaparsa, yarınki füçurlar da yeşil olur. ve o kadar uzun süre shortta inat etmiş ve bunu berbat bir trade olarak nitelemiş olan ben, 37.000 maliyetli shortlarını 36.275te realize etmiş ve yarım saat sonra fx'cinin hissettiği nokta olan 35.500 görmüş olan ben, dayanamayıp son dakikalarda 35.650'den shortlamış olan ben, yarın yiyeceğim o gap'i (kaç puan olursa olsun,isterse 25 puan olsun) kaldıramam...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Enteresan..forumda çıt yok ayu sesi bile yok
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri