17000 puana ne tatili ,ben otel satın alırım yerinde olsam....senin portfoyünle tabiii![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Benim portföy alacağını aldı zaten.Gidip de 500 000 lirayı burada tutacak kadar eşşek değilim.Konuştuğumuz rakam 50 milyarda 150 milyar kar eder.150 milyara İstanbulda kulube satıyorlar.Otel zor alınır.Ama en kral otelde ağırlarlar sizi.Ben hedefi koydum heryıl 1 ev.20 yıl sonra emlak kralı.Bu arada seans arasında COOLIO GANGSTA PARADISE ile süper para kazanılıyor tavsiye ederim.Ben müzik olmadan ve ortamda canlı insan sesi olunca para kazanamıyorum.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (14.04.09 Saat 19:22 ) değiştirilmiştir.
DJ ne güzel süzülüyor beaaaahhh....%4 falan eksi ne şık olur...PAMBIKKKK...ayrışta gel
Senaryo : 9 Fiyat : Aşağı APS : Azalıyor Etki : Olumsuzdan Olumluya Piyasa :
Eski boğalar, istemeyerek pozisyon kapatan (alan) eski ayılara agresif satış yaparak pozisyon kapatıyorlar*
(eğer fiyatların düşüşü, APS’nın düşüşünden daha hızlıysa olumsuz, tersiyse olumlu)
*= İsteyerek veya değil (stop emirleri)
güzel gündü...dün gece şort kaldık eyle mi beyle mi derken sabah verdiler sağolsunlar.alttan dökülenleri topladık....sonrada yukarılardan bi daha gömmek nasip oldu...o vaziyette geceye kaldık.
ama bugün assolist ****fXci**** oldu (sağını solunu yıldızladım STAR ambiansı vermek için).iyi hırpaladı PY namıssızlarını.adam haklı ne zamandır yatıyor kenarda düşene bakıyor çıkana bakıyor en sonu bu iş beyle olmayacak dedi sazı aldı eline...yanlız bugün ağzına bi parnak balı çaldı şindi.alışırsa nasıl olur bu işe bilemiyorum.
yakında tüm forum bu işe başlarsak VOB tahtasında kademeler sapıtır![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
MATRIX kullanan arkadaşlara soru:
System tester'da aynı anda bir kaç sistemi test edebiliyorken, şimdi bunu yapınca sayfa boş çıkıyor..Kimsenin başına geldimi ? geldiyse çözen var mı
Çok Uzman
Ban matrikste opt yapamıyorum, değişkene OPT1 diyorum ve daha sonra değişkeni tanuımlıyorum ama olmuyor...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
enorton, diğer topikdeki soruna yanıt yazdım
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri