Bugün benim için iyiydi umarım diğer forumdaşlarda kazanmışlardır! Geceye flat akşama görüşürüz!
Bugün benim için iyiydi umarım diğer forumdaşlarda kazanmışlardır! Geceye flat akşama görüşürüz!
burdan tekrar aşagı döner dow ...
kısa devam geceye
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
İçim rahat değil...DJI terso yapabilir...Hemen olaya gireyim...
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve bir o kadar patavatsız bir düşüş istiyorum DJI da...7800 ün altındaki her kapanış bu tanıma uyar.
DAX a gel bostana gel..
..............
evet...
herşey iyi hoş güzelde bu DOW un geri yukarı dönmesinden rahatsız oldum.sistemler SAT ta sanırım ve çoğunlukta SHORT kimi görünüyor.sistem şortta ama histemin içi rahat değil
bi GM haberi patlatsalar fena olmaz hani.yavrum çek oradan sıcak bir GM haberi en olumsuzundan olsun![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
35.000 isterum...) ayuluğu özlemişim...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
matriks gold da çok fazla grafik açık olunca matrik donuyomus
matrikden kaynagından soylediler
3 4 grafikten başka açık bırakma diyolar
petrole fena çakıyolar
enerji hisseleri öncülüğüne bi düşüş bekliyorum dowda
finansallardan ümit yok gibi
Matriks uzaydamı yaşıyormuş...
Yeni bir fırın almıştık. Ocakların 4 ünü birden açınca hepsi kısılıyordu. Servisi çağırdım, adam dedi ki, ab, bu normal 4 ünü birden açınca kısılır bunlar, 4 e bölünen su gibi düşün dedi..Ben de ona "çık dışarı" dedim...Ertesi gün şirketin GM ünün mailini buldum...Mesajım şuydu;
"Şikayetim: Ocakların 4 ünü birden açınca hepsinin alevi kısılıyor.
Teknik servisinizin yanıtı: Ocakların 4 ünü birden açarsanız alevleri kısılır.
Bir şey yazamaya gerek görmüyorum"
Ertesi gün Fırını değiştirdiler...
Tabi senin hikayen farklı..Muhtemelen senin PC nin işlemcisi yaad RAM i ile ilgili bu
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri