ardasu kardesim , yeterli mesaj sayisina ulasmadigim icin ozel mesaj gonderemiyorum , eger ilgili bir topic varsa oraya yazarsan ordan cevaplayayim ya da yeterli sayiya ulasinca yazayim cevabini
ardasu kardesim , yeterli mesaj sayisina ulasmadigim icin ozel mesaj gonderemiyorum , eger ilgili bir topic varsa oraya yazarsan ordan cevaplayayim ya da yeterli sayiya ulasinca yazayim cevabini
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Grafikte görüldüğü gibi daha öncede belirttiğim gibi İmkb 30 spot 36500 hedefineulaştı. Bu seviyenin üzerinde kalabilmesi durumunda 37500-38000 direncine kadar yükseliş sürebilir. Ancak 38000 seviyesninin geçilmesi o kadar kolay olmayacaktır. 200 günlük ortalamaların geçtiği bu seviyeye belki de ulaşamadan kısa vadeli bir düzeltme hareketi İMKB’de yaşanabilir. Olası düzeltmede ise 34500 ana destek seviyesi olacaktır ve bu
seviyeye kadar olabililecek düzeltme beklentim dahilindedir.
İMKB30 spot endekste; 34500 seviyesi aşağı yönde kırılmadıkça satışlar kısa vadede alım fırsatı olarak değerlendirilmelidir.!
Konu mbm tarafından (13.04.09 Saat 16:23 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
hımmmmm...aslında şı longcuları içeri alsalar ne güzel olur diyorum..kimler longda bakiimmmm....
hımmm.dur bende deneyeyim...
"Vay şerefsiz VOB a bak...çatır çatır tepdi 225 den...şortlarımı yiyorlar inceden... allahın cezası şortlar, iğrenç şortlar, kaka şortlar"
yok ya..bana dokunuyo valla..kendim deip kendim üzülüyorum..cici şortlar...bu arada CİCİ ŞORT demişken..mersiyk nerdeno geyik plizzz
kısa devam bu arada... siyasate daldık...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri