Urungu,
Savcıların yaptığını şeriat muhabbetine dökmek gibi bir durum yok mesajımda..Ayrıca ben ergenekon da içeri alınanların hepsinden değil sadece Türkan SAYLAN'dan bahsediyorum.. Ama benim için fark etmez hepsi aynıdır diyorsan yazışmaya da gerek yok...
Gökhan,
Türkan SAYLAN'ın hepimiz Hrant'ız deyip demediğini bilmiyorum.. Dediyse de cinayetin kendisine karşı olduğu için demiştir..Ama şimdi bildiğin üzere Hrant cinayetini de ergenekonla ilişkilendiriyorlar..Şimdi nasıl oluyor...Türkan SAYLAN, ergenekon a karşı...Darbeye de karşı...Ama ergenekoncu ve darbeci...???????
Dağdaki şehitler için Hepimiz TÜRK'üz diyemeyenler .... yesin, o ayrı konu.
Ama acaip bir dezenformasyondur gidiyor...Terörü doğrudan yada dolaylı destekleyenleri, darbe planlıyanları ve tabiki darbe yapmış olanları, güneydoğuda kendi çıkarı için terörü besleyenleri, ellerindeki gücü halka karşı kullananları alyını alsınlar içeri..Evette, arada sadece muhalif olanları da bu hengamede ve karambolde br taş iki kuş fırsatcılığı ile yemeye çalışanlar varsa, onları da alsınlar içeri...
İşin komiği, sururluk kazasından sonra veya kontrgerilla operasyonu olduğu söylenen vakalardan sonra eskiden "devletler böyle şeyler yapar ve hata yapmalı" diyen kişiler şimdi birden demokrat kesiliveriyorlar aynı olaylardan söz edilirken..Buradaki tuzağa dikkat etmek gerekir....Hem de çok...
Mesela, çok mümtaz proflarımızdan biri, malum eski bağyan başbakanın danışmanıykenki yazılarında şimdi ergenekon a atfedilen operasyonların hepsini savunuyor ve hatta akıl hocalığı yapıyormuş...ama bugün bakıyorsunuz 1 nolu düşmanı oluvermiş o günlerde bu işleri yapanların..biz buna takiyye diyoruz
Sn. Hellim çok pardon
Yer imleri