Gunaydin, iyi seanslar
Gunaydin, iyi seanslar
günaydınlar iyi seanslar..ne zaman foruma cumadan sonra pazar gelmesem bı tantana çıkıyo..sevgili bonnie nin nöbetleri gibi oldu biraz amagercekten ole..neyse bahtınız şen olsun..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Günaydın ahali.Zor uyandım.
Düşüş bankomu değilmi bilmem de dönüşe yaklaşıyoruz.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Üvvvvvvvvvvvv...cuma son anda pasife yazdığım kısalar gitmemişti...üvvvvvv....ah jerfin senim yüzündentırsıttın beni...
![]()
Herkese günaydın 36450 den SAT sa geçtim, benim gibi matriksinde vob derinlik bilgileri gelmeyen var mı acaba?
şşş MBM kapat şu longları da düşsün şu biraz beahhh![]()
önemli bilançolar...
14 nisan salı goldman sachs
16 nisan perşembe JP Morgan
17 nisan cuma morgan stanley/CITI
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
bu DIS güzel bir indiktör yaww...60 dakıkalıkda 40 ı aşağı kesince genelde düşüşü sektirmiyor...NU ile birleşince
Konu Astatin tarafından (13.04.09 Saat 09:26 ) değiştirilmiştir.
günaydınlar,kazançlı bir gün olması dileğimle..
Tekrar yazdığım için kusuruma bakmayın ama matriksde derinlik penceresi açılmayan var mı benim gibi?
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri